Laboratório de Estudos de Materiais Alimentares (LEMA)

Centro
CCE
Departamento
DTA
Nome
Laboratório de Estudos de Materiais Alimentares (LEMA)
Sobre
In our lab, we are interested in applying concepts and methods (either in vitro or in silico) from biochemistry and physical chemistry, in order to evaluate/understand techno-functional properties of food biomolecules in gels, simple emulsions, double emulsions, emulgels, and hydrogels, as well as to assess the applicability of such systems in designing formulations.
Utiliza Produtos Químicos Controlados
Sim
Coordenador/Responsável pelo Laboratório
Nome: EDUARDO BASILIO DE OLIVEIRA
Email: eduardo.basilio@ufv.br
Campus: Viçosa
Endereço
Dept.º de Tecnologia de Alimentos, Campus UFV, CEP 36570-900, Viçosa, MG, Brazil
Localização
(-20.760256700000000, -42.865798600000000) Clique aqui para visualizar no google maps
Telefone
(31) 3899-1804
E-mail
loplema_ufv@outlook.com
Palavras-chave
proteínas, hidrocoloides, emulsões, géis, reologia, docking molecular, dinâmica molecular
Keywords
proteins, hydrocolloids, emulsions, gels, rheology, molecular docking, molecular dynamics
Pesquisadores
Voltar